Csajos Filmek - Audrey Hepburntől Jennifer Garnerig



Sziasztok! Új kinézettel és sok-sok más lényeges újdonsággal visszatértem, és  magammal hoztam 10 csodálatos filmet, amelyet inkább lányoknak ajánlanák. Jó olvasást! [hogyha pedig nem csak magatok szeretnétek filmezni, akkor hívjátok át a legjobb barátnőtöket, és indulhat a csajos este]

💖

Watching movie GIF


Álom luxuskivitelben [Breakfast at Tiffany's]


Holly Golightly (Audrey Hepburn) reggelizés közben egyre csak a luxusékszerbolt csábító kirakatát bámulja. Ez álmai netovábbja, hiszen tizennyolc évesen otthagyta szülővárosát és férjét, hogy divatos frizurával és negyven centis szipkából pöfékelve mint playgirl meghódítsa New York előkelő világát. Adakozó kedvű kísérőkben és hóbortos partikban nincs is hiány, épp csak érzelmeknek van szűkében. Mindaddig, amíg...
Egyszerűen mesés ez a film. Bevallom én is a múlt hónapban kerítettem rá csak sort, hogy megnézzem. Audrey Hepburn neve hallatán mindenkinek a kultikussá vált képe jut az eszébe. Ezt a filmet minden lánynak csak ajánlani tudom, romantikus - és egyben gondolatébresztő. 
A vége pedig...

💕


Képtalálat a következőre: „breakfast at tiffany's wallpaper”


Bridget Jones naplója [Bridget Jones' Diary]

"Hirtelen rádöbbentem, hogy ha azonnal nem változtatok, olyan életem lesz, ahol a legmeghittebb kapcsolat egy üveg borhoz fűz. Egyedül és kövéren halok meg, és mire három hét múlva rám találnak, már félig megettek a farkaskutyák. Vagy Glenn Close-zá változom a Végzetes vonzerőből. Így hát fontos elhatározásra jutottam. Annak érdekében, hogy jövőre ne végezzem ilyen trágya képpel, az Önsajnáló Rádió harmincon túliaknak szóló slágermúzeumát hallgatva, úgy döntöttem, hogy a kezembe veszem az életem. Naplóba kezdek, és elmondom az igazat Bridget Jonesról. A tejes igazságot. Egyes számú elhatározás: magától értetődően leadok tíz kilót. Kettes elhatározás: mindig bedobom az előző napi bugyit a szennyeskosárba. Ugyanilyen fontos, hogy találjak egy kedves, érzékeny barátot, akivel járhatok, és hogy ezentúl az alábbiak közül egyikkel se alakítsak ki romantikus kötődést: alkoholistákkal, munkaholistákkal, viszonyfóbokkal, nagyzolókkal, kukkolókkal, érzelmi fogyatékosokkal vagy perverzekkel. És főleg nem fantáziálok egy konkrét személyről, aki mindezeket megtestesíti. Sajnos ez a személy történetesen a főnököm. És azt gyanítom, hogy különféle, kissé igazságtalan okokból kifolyólag, ő sem fantáziál rólam."


Szórakoztató, azonosulni lehet vele és egy olyan film melyet már nagyon sokszor láttam, de mindig szívesen nézem újra, hiszen mindig találok benne valami új dolgot, mindig megnevettet. Az új részét (Bridget Jones babát vár) már láttam, és elég kiszámítható, de rendkívül vicces és persze romantikus, visszatérnek a régi szereplők de mindegyikük megöregedett, Bridget sem lehet örökké fiatal.
Képtalálat a következőre: „bridget jones”

Szex és New York [Sex and the city]

A nők nem változnak. Szerencsére. Mindegyik ugyanazt akarja, csak mindig másképpen. És mindig mást mond helyette. Négy önálló, belemenős nagyszájú nő keresi a boldogulást és a boldogságot egy nagy Ő, vagy több, némileg kisebb Ő személyében abban a városban, ahol a világon a legtöbb a magányos ember, és talán a legkönnyebb magányosan is boldognak lenni. A helyszín New York, a téma a szex. Amit néha szerelemnek neveznek.

Dráma és szerelem - ez a két szó tudja talán legjobban összefoglalni ezt a filmet. Akinek megtetszik, folytassa egyenesen a sorozattal, higgyétek el, megéri! 

Képtalálat a következőre: „szex és new york film”



Titanic


"Rose DeWitt Bukater, illetve Jack Dawson, két különböző társadalmi osztály képviselői, akik egymásba szeretnek a hajó végzetes, 1912-es első útján."
Van valaki aki nem látta ezt a filmet? Egy klasszikus romantikus katasztrófafilm, amit nem lehet végignézni sírás nélkül. A fenébe is, miért nem jön már össze Kate és Leo?


Képtalálat a következőre: „titanic film”

Napsütötte Toszkána [Under the Tuscan Sun]


"Frances  sikeres és boldog írónő volt egészen addig, amíg házassága zátonyra nem futott. Az alkotói válságát is képtelen legyűrni, ezért barátnője egy repülőjeggyel ajándékozza meg, és elküldi Olaszországba pihenni és feltöltődni. Frances az elhanyagolt, ódon villában kap szállást és szinte pillanatok alatt elvarázsolja a környezet szépsége, a kisváros és lakóinak melegsége. Hirtelen ötlettől vezérelve elhatározza, hogy hátat fordít eddigi életének és megvásárolja a villát.
                       Képtalálat a következőre: „Napsütötte Toszkána”

Büszkeség és Balítélet [Pride and Prejudice]

Pompás, kosztümös, korhű, részletgazdag díszletekkel és jelmezekkel, és persze Jane Austen bármely mai sorozatírót leköröző szerelmi kavarásaival.

Inkább azoknak ajánlanám akik tényleg valami nagyon romantikusra vágynak, szeretik a régi stílusú filmeket és szeretik Jane Austent. A film romantikusságán kívül rendkívül fontos üzenetet hordoz: Ne ítéljünk meg senkit előre. Készült belőle filmváltozat 1995-ben amiben Colin Firth és Jennifer Ehle játszik, valamint készült egy 2003-ban, amiben pedig Keira Knightley és . Én az 1995 filmet jobban szeretem, azt ajánlanám, hogy mindenképp a '95-ös változattal kezdjetek.

Képtalálat a következőre: „Büszkeség és balítélet”Képtalálat a következőre: „Büszkeség és balítélet”


Hirtelen 30 [13 Going on 30]

A tizenhárom éves Jenna azon szomorkodik, hogy az igazán klassz srácok átnéznek rajta. Az álmodozó lány eddig jól elvolt a szomszéd fiúval, de szeretne menőbb társasághoz tartozni. A születésnapi bulijára ezért meghívja a suli trendi személyiségeit. A parti csúfos kudarcba fullad, és Jenna megszégyenülten fogadalmat tesz: ha felnőtt lehetne, áloméletet élne! Reggelre harmincévesen ébred, egy varázslatos pillanat alatt csábos üzletasszony lett belőle, akinek a lába előtt hever a világ. Jenna azonban hamarosan rájön, hogy az élet mit sem ér, ha mindent készen kap az ember.
 Képtalálat


Sztárom a párom [Notting Hill]

A könyvkereskedő William Thacker csendesen éli az elvált, csalódott férfi életét, míg a világhírnév be nem toppan ajtaján. Anna Scott, a híres amerikai színésznő nem csak a mozivásznon csodás. William el sem hiszi szerencséjét, amikor véletlenül másodszor is találkoznak. Ezt már nem szabad annyiban hagyni! Lassan megismerik egymás életét, amely meglehetősen szokatlan a másik fél számára. Mivel Annát mindenhova szenzációhajhász újságírók hada kíséri, kapcsolatuk nem sokáig marad titokban. Hamarosan feltűnik a színen a színésznő barátja, korántsem barátságos szándékkal.
Képtalálat a következőre: „notting hill”

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Search This Blog